Slim investeren aan de Costa Blanca

Spanje is officieel het gezondste land van Europa om te wonen.

Volgens recent onderzoek is Spanje het gezondste land van Europa om te wonen, en zelfs één van de gezondste landen ter wereld. Het medisch tijdschrift Lancet heeft gedurende 20 jaar data verzameld waaruit dit blijkt. Niet alleen is dit het duidelijk bewijs dat senioren sinds jaar en dag overwinteren in een warmer klimaat. Daarbij is er de laatste jaren een opmerkelijke trend dat steeds meer jongere gezinnen kiezen voor een investering aan de Spaanse kust. De CoVid19 situatie heeft hun geleerd dat op afstand ook kan gewerkt worden. Dus waarom niet het nuttige aan het aangename koppelen.

De laatste officiële cijfers tonen aan dat meer dan 40% van de Belgen de Spaanse Costa als nummer 1 aanvinken. Niet alleen als tweede verblijf,  maar ook als investering of belegging. Het Spaanse vasteland en in het bijzonder de Costa Blanca is zeer goed bereikbaar via de luchthavens van Alicante, Valencia en Murcia. 

Geluk en gezondheid in combinatie met een lagere kost van dagelijks leven, moet uitkomst bieden tot de aankoop van een woning in Spanje! Het hele team van Casalina España begeleidt u door dit hele verhaal en verzekert u van een geslaagde beslissing.