CASALINA España brengt de woningen dichterbij via digitale bezoeken.

Vanuit CASALINA España willen we dat we samen blijven verkopen, daarom hebben we nieuwe tools voorbereid en de voorwaarden van het reserveringscontract aangepast aan de nieuwe realiteit van onze klanten, om de verkoop zoveel mogelijk te vergemakkelijken en onze activiteit voort te zetten.

DIGITALE BEZOEKEN

We willen de woningen dichter bij u brengen en daarom hebben we DIGITALE BEZOEKEN gemaakt, een gemakkelijke manier om een afspraak te realiseren. De verkoper laat u online verschillende video's, plannen of projectdocumentatie zien en beantwoordt al uw vragen.

RESERVERING VAN WONING NA DIGITAAL BEZOEK

We hebben de voorwaarden aangepast om een woning te reserveren in de huidige situatie. U krijgt meer vertrouwen in een veilige situatie. Nu kan u een woning reserveren met de volgende voorwaarden:

Reserveringsbedrag: € 12.000

De grenzen gaan zéér binnenkort terug open zodat u straks naar Spanje kan reizen. U heeft 45 dagen de tijd om een PERSOONLIJKE AFSPRAAK te maken.

NA DE AFSPRAAK :

Als u van het gereserveerde pand houdt, gaan we door met het verkoopproces

Als u van woning wenst te veranderen, wijzen wij 100% van het reserveringsbedrag toe aan een andere nieuwe woning.

Als de eigendommen u niet bevallen geven wij u € 9.000 terug en houden de resterende € 3.000 voor een periode van 1 jaar , zodat u dit bedrag alsnog voor een reservering van een ander nieuwbouwwoning kan gebruiken.

Neem bij vragen gerust contact met ons op info@casalina.be We kijken uit naar uw e-mails.